Як зараз взагалі з адекватним гемблінг-ком'юніті в Україні?
Слухайте, маю таке каверзне питання. Останнім часом якось приїлося просто крутити барабани наодинці, хочеться знайти якесь живе місце, де люди реально шарять у темі. Ну, знаєте, не просто рекламу бачити, а де можна новини почитати, про стратегії в покері поспілкуватися чи просто досвідом перекинутися.
Свого часу сидів на закордонних форумах, але то трохи не те — хочеться наших, рідних. Хто де зазвичай "зависає", щоб і огляди були нормальні, і атмосфера не токсична? Буду вдячний за наводку на якийсь міцний ресурс, де все в одному місці.
7 Views

Та я сам свого часу перерив купу форумів, бо всюди або одна реклама, або якесь болото. Зараз насправді не так багато живих місць залишилося. Слухайте, як на мене, зараз найадекватніші хлопці — це Cardmates. Я там на форумі періодично зависаю, коли виникають каверзні питання по виводу або софту.
Там народ простий, без пафосу, можна реально порадитися. Чесно кажучи, мені подобається, що там атмосфера така... спокійна, чи що. Можна просто зайти, почитати блоги, розслабитися і насолоджуватися спілкуванням з тими, хто в темі, а не просто рекламу хавати.
Я от нещодавно шукав, де нормальні описи нових слотів є, то знайшов у них розділ https://cardmates.ua/demo-slots ігрові автомати там розписані детально, можна глянути механіку, щоб не тикатися наосліп. Коротше, міцний ресурс, мені заходить саме через те, що там все по справі і ком'юніті живе. Спробуй, може і тобі зайде.