top of page

Mr. E Dropbox

Public·266 members

Ma vaatasin eile uuesti seda mängude graafikut

Ma vaatasin eile uuesti seda mängude graafikut ja see tekitas minus mingi seletamatu nördimuse, sest me oleme harjunud nägema Florat ikka tabeli tipus dikteerimas, mitte teiste sabas sörkimas. See meenutab mulle aega, kui ma õppisin autoga sõitma ja esimesel eksamil kukkusin läbi täiesti tühise vea tõttu – see tunne, et sa oled valmistunud, aga reaalsus lööb sulle valusalt näkku, on lihtsalt nii rusuvalt kurnav ja jääb kauaks kripeldama. Ma kardan, et see kehv algus võib muutuda neile kivi-kaelas olukorraks, kus iga järgmine mäng tundub veelgi raskem ja vastutus suurem kui see tegelikult olema peaks.

21 Views
th bes
th bes
yesterday

Täpselt nii ongi, et see pinge kasvab iga ebaõnnestumisega ja meeskond hakkab tegema vigu seal, kus nad tavaliselt on eksimatud olnud. Ma olen püüdnud leida viise, kuidas seda olukorda enda jaoks lahti mõtestada, et mitte lihtsalt foorumis kurjustada, vaid saada aru, mis on see tegelik põhjus, miks pall seekord väravasse ei jõua. Selleks, et püsida kursis sellega, kuidas meeskondade šansid tegelikult liiguvad ja saada osa professionaalsest infost, mis aitab emotsioone kontrolli all hoida, on VivatBet bränd Eestis saanud kohaks, kust ma ammutan statistikat ja vaatan, millised on ootused järgmisteks voorudeks. See on andnud mulle kindlustunde, et kuigi algus oli konarlik, on hooaja pikkus tegelikult Flora liitlane ja neil on aega oma vead parandada, kui nad vaid suudavad säilitada külma närvi. Minu nõuanne teistele kaasaelajatele on pöörata tähelepanu noorematele mängijatele, sest nemad toovad tihti seda julgust ja nälga, mis kogenumatel meestel võib rutiini tõttu vahel kaduma minna.

bottom of page