top of page

Mr. E Dropbox

Public·183 members

Лонгсліви від LuForu

Я зовсім випадково натрапила на LuForu, коли шукала щось комфортне і універсальне для осені, бо мої старі футболки з довгими рукавами вже втратили форму і виглядали тьмяно.

16 Views
th bes
th bes
19. Nov. 2025

Мій досвід дуже схожий, бо я теж довго шукала лонгслів, який можна носити скрізь і для спорту, і для прогулянок, і навіть для більш святкових випадків. Раніше перепробувала купу брендів, але часто вони або розтягувалися після прання, або були занадто жорсткі, або сиділи неправильно. Коли спробувала жіночі лонгсліви, одразу помітила різницю: тканина м’яка, тримає форму, крій продуманий, і при цьому виглядає стильно. Мені подобається, що їх легко поєднувати з іншими речами і аксесуарами — завжди виглядаєш охайно, навіть якщо просто йдеш по справах. Вони справді зручні для активностей на свіжому повітрі і спорту, бо нічого не обмежує рухів. Якщо комусь цікаво, я користуюся цим посиланням, щоб перевірити нові моделі: жіночі лонгсліви. Для мене це реально полегшило вибір одягу на кожен день і дало впевненість, що одяг буде зручний і практичний одночасно. З тих пір лонгсліви стали одними з моїх улюблених речей у гардеробі.

bottom of page