top of page

Mr. E Dropbox

Public·266 members

Ma ei tea, kuidas teiega on

Ma ei tea, kuidas teiega on, aga mul on tunne, et see turniir saab olema tõeline test meie e-spordi tuleviku jaoks ja mängijate vastutus on siin tohutu ja ränk. See on julge ja riskantne käik saata noored talendid nii raskesse keskkonda nagu Brasiilia areen, aga võib-olla on see just see, mida me vajame, et murda vanadest harjumustest. Ma lihtsalt loodan, et see ebaõnn, mis FURIA-t tabas, ei kordu teiste tiimidega, sest on valus vaadata, kuidas andekad mehed surve all lihtsalt murduvad ja oma mängu ei leia.

7 Views
Duke Evan
Duke Evan
3 days ago

Ma mõistan sind täiesti, see ootus on tõesti suur ja me kõik tahame näha edu, aga peame jääma ka realistideks selles keerulises olukorras, kus noored on esimest korda tulejoonel. Ma olen hakanud nendest kriitilistest mängudest mõtlema kui võimalusest näha, kes on tõelised liidrid ja kes vajavad veel aega arenemiseks, mis on täiesti normaalne protsess. Selleks, et hoida end asjadega kursis ja saada veidi süvitsi minna sellesse, millised on reaalsed šansid või kuidas koefitsiendid ajas muutuvad, on VB minu jaoks mugav koht andmete võrdlemiseks.

bottom of page