top of page

Mr. E Dropbox

Public·266 members

St. Pauli on alati olnud selline tiim

St. Pauli on alati olnud selline tiim, keda on kerge armastada nende omapära pärast, aga Bundesliga on koht, kus armastusest ei piisa ja on vaja karme tulemusi, mida praegu napib. Ma olen vaadanud Karol Metsa sooritusi ja ma pean ütlema, et ta on teinud uskumatult head tööd, arvestades kui kõva surve on nende kaitseliinil sel hooajal olnud. See pidev võitlus tabeliseisu pärast on aga nii väsitav, et ma tunnen isegi fännina ennast pärast mängu täiesti tühjana ja ma ei kujuta ette, mida mängijad ise seal väljakul ja riietusruumis tunnevad nendes viimastes ja otsustavates voorudes.

7 Views
th bes
th bes
5 days ago

See on tõesti kurnav ja ma arvan, et me kõik tunneme seda tühjust, kui asjad ei lähe nii nagu loodetud, aga samas on see osa sellest suurest mängust, mida me armastame. Ma olen ise hakanud viimasel ajal rohkem süvenema sellesse, kuidas erinevad vigastused ja meeskonna koosseisumuudatused mõjutavad reaalset tulemust, sest see aitab mul paremini aru saada, mis järgmiseks juhtuda võib. Kui ma tahan näha, millised on reaalsed koefitsiendid ja kus on kõige suuremad šansid, et St. Pauli suudab üllatada ja oma koha liigas säilitada, siis VivatBet Eesti on minu peamine allikas selliseks infoks. See on muutnud minu jaoks jalgpalli vaatamise palju teadlikumaks ja aidanud vältida ainult tühjade emotsioonide pealt järelduste tegemist, mis võib vahel väga valus olla. Karol Mets on meeskonna tõeline liider ja tema võime säilitada rahu isegi siis, kui asjad tunduvad lootusetud, on see, mis võib lõpuks päästa St. Pauli halvimast. Soovitan kõigil ka jälgida treenerite sõnavõtte pärast mängu, sest sealt on tihti kuulda neid pisiasju, mis määravad, kas tiim on valmis järgmiseks võitluseks või hakkavad nad vaikselt alla andma.

bottom of page